VOORDELEN

van het GFT - lidmaatschap

 

We hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en de ambitie om onszelf voortdurend te ontwikkelen. We zijn een sterke partner van goed geschoolde professionals, gisteren, vandaag en in de toekomst!

GFT is sterk, maar alleen via zijn leden blijft dat ook zo. Daarom bieden we onze leden een investering met toekomst: een hoog rendement, ledenvoordelen, medezeggenschap en de zekerheid van een grote gemeenschap. Samen met beproefde en efficiënte leveranciers garanderen we een hoge productkwaliteit en bovengemiddelde service. Blijvend tevreden leden, leveranciers en klanten in een actief en solide bedrijf is het doel van ons dagelijks werk.

Het hart van de groep is het hoofdkantoor van GFT in Hilden, Duitsland

Met doeltreffende concepten en professionele diensten biedt het de aangesloten lid-bedrijven een blijvend concurrentievoordeel, zodat ze succes hebben op de markt.

Naast de traditionele diensten (centrale facturering, projectfinanciering, gegevensbeheer en inkoop) verleent GFT uitstekende diensten op verschillende gebieden: financiële en verzekeringsdiensten, levering van kantoorbenodigdheden, bedrijfsbeheer, fiscale en juridische diensten, aanbod van de GFT Academie, datadiensten, garantie speciale voorwaarden voor de aankoop van auto's, elektriciteit en gas, gunstige kredietverlening, gegevensbescherming en nog veel meer.