Diensten & Voordelen

GFT IS MEER

GFT: hand in hand voor uw succes!

GFT bundelt een groot portfolio aan diensten voor u, die u sterk maken in uw dagelijkse samenwerking met uw eigen leveranciers, klanten en medewerkers. In alle aanbiedingen en diensten is te merken dat deze vereniging is opgericht "door ICT-bedrijven voor ICT-bedrijven", en dat al in 1972.

Vandaag de dag is GFT de meest succesvolle service- en systeemvereniging voor middelgrote ICT-systeemhuizen op het gebied van telecommunicatie- en beveiligingstechnologie. GFT ziet zichzelf als een competente en probleemoplossende partner die u voorziet van up-to-date en innovatieve instrumenten voor uw bedrijf, zodat u ook in de toekomst succesvol in de markt kunt opereren.

Om u met vooruitziende blik te kunnen adviseren, staat GFT in nauw contact met haar leden en samenwerkingspartners en gebruikt de verkregen informatie consequent om concepten en aanbiedingen gericht aan te passen aan de actuele eisen van de markt.

GFT - de basis voor uw succes

HET IS BETER OM SAMEN IN TE KOPEN!

Betalen met de goede naam van GFT - GFT staat borg voor de aankopen van haar leden bij fabrikanten en distributeurs. Het GFT biedt u een compleet aanbod van meer dan 100 nationaal en internationaal actieve partners in de sectoren informatie- en telecommunicatie-, beveiliging-, media- en passieve netwerktechnologie.

Ons team zorgt er elke dag op betrouwbare wijze voor dat de facturen voor alle verkopen aan onze leden op de lijst op tijd worden betaald en onder de eerste betalingsvoorwaarden (centrale facturering).

De leden plaatsen hun orders in naam en voor rekening van GFT. Leveranciers dienen hun facturen rechtstreeks bij GFT in.

GFT controleert inkomende facturen, onderschept en reconcilieert onjuiste facturen, factureert de aangesloten bedrijven en bezorgt uw facturen, elektronisch of op papier, zoals u wenst.

 

Uw voordelen:

Bij alle aankopen via GFT profiteert u van hoge directe kortingen, aantrekkelijke bonussen en de hoogste merchandise-uitkering in de branche. Andere voordelen zijn tijd- en kostenbesparingen, een hogere liquiditeit door langere betalingstermijnen, en eenvoudige en duidelijke betalingstransacties.

GFT - DE BASIS VOOR UW SUCCES

BEDRIJFS-, BELASTING- EN JURIDISCH ADVIES!

Wij zijn partners, adviseurs en begeleiders van de bedrijven die lid zijn, wij geven antwoorden op complexe vragen inzake bedrijfsbeheer en wijzen oplossingen aan. Of u nu zakelijk, fiscaal of juridisch advies nodig hebt - profiteer van de expertise van onze specialisten.

Uw voordelen:

Wij brengen u in contact met juristen bij u in de buurt, op het gebied van handelsrecht, fiscaal recht en arbeidsrecht, IT- of bouwrecht, bescherming van industrieel eigendom of andere juridische gebieden.

GFT - DE BASIS VOOR UW SUCCES

BIJSCHOLING & NETWERKEN

Wij ondersteunen u - in samenwerking met onze partners - om uw medewerkers te stimuleren en uit te dagen en u zo concurrerend te houden. Wij bieden innovatieve leermiddelen zoals e-learningportalen, seminars en trainingen, maar ook webinars en webgebaseerde trainingen (WBT), die direct op de werkplek kunnen worden gegeven.

Daarnaast organiseren wij in het voorjaar en najaar van elk jaar prestatiecirkels, rondetafelgesprekken met de raad van bestuur en de raad van commissarissen of onze sectorvergaderingen.

Uw voordelen:

Impulsen en praktische tips, snel en vooral met succes toe te passen in uw dagelijkse praktijk: wij bieden u een breed scala van aantrekkelijke seminars en evenementen op het gebied van bedrijfsbeheer, verkoop, technologie, recht en kwalificatie.

GFT - DE BASIS VOOR UW SUCCES

VERZEKERINGSSERVICE

In samenwerking met hagebau Versicherungsdienst bieden wij onze leden eersteklas verzekeringsconcepten in de zakelijke en particuliere sector die op maat gesneden zijn van de onderneming - hier profiteert u van meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Een uniek aanbod op de markt is de "MultiRisk-polis", die speciaal is afgestemd op de behoeften van de ICT-sector. Dit complete pakket biedt u een speciale allround bescherming die alle relevante risicogebieden dekt.

Het bijzondere voordeel: de verzekering dekt bijvoorbeeld een bedrijfsonderbrekingsverlies tot 36 maanden, ongeacht of dit werd veroorzaakt door brand, leidingwater, storm, hagel, inbraak of overstroming. Het bedrijf krijgt de inkomsten terugbetaald die het normaal tijdens de stilstandtijd zou hebben verdiend. Het voordeel wordt verstrekt totdat de brutowinst die vóór het verlies gebruikelijk was, weer wordt bereikt.

In vergelijking met zijn concurrenten heeft hagebau Versicherungsdienst een beslissend voordeel - dit bedrijf is niet gericht op het maken van winst, maar op een evenwichtige prijs-prestatieverhouding en een eersteklas onafhankelijke service. Door de bonusuitkering via GFT ontvangt u een deel van uw verzekeringspremies terug op uw contracten met hagebau Versicherungsdienst.

Uw voordelen:

- Gratis risico- en behoeftenanalyse
- Bepaling van individuele verzekeringsbehoeften
- Vergelijking met bestaande verzekeringsdekking (doel/werkelijke vergelijking)
- Vergelijking van verzekeringskosten
- Voortdurend toezicht op de markt
- Verliespreventie: vrij risicobeheer
- Verwerking en afwikkeling van schadeclaims/monitoring van grote claims
- Jaarlijkse vergadering: ten minste eenmaal per jaar persoonlijke vergadering ter plaatse
- Informatie over wetswijzigingen en nieuwe verzekeringsmogelijkheden
- Toegevoegde waarde door het adviseren van uw medewerkers in de filialen
- Bijzondere voorwaarden voor alle zakelijke en particuliere risico's
 
 
 

GFT - DE BASIS VOOR UW SUCCES

ARTIKELGEGEVENS- EN IT-BEHEER

GFT-leden hebben online toegang tot meer dan 3,0 miljoen artikelen, die permanent worden bijgehouden en verwerkt. Bovendien creëren wij door middel van branchesoftware interfaces rechtstreeks in de ERP-systemen van de grote fabrikanten en distributeurs.

 

Uw voordelen:

Profiteer van de mogelijkheden van digitalisering en communiceer in de toekomst zonder papier met uw partners (bijv. ZUGFeRD).