VERZEKERINGSSERVICE

voor GFT-leden

 

In samenwerking met hagebau Versicherungsdienst bieden wij onze leden eersteklas verzekeringsconcepten in de zakelijke en particuliere sector die op maat gesneden zijn van de onderneming - hier profiteert u van meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Een uniek aanbod op de markt is de "MultiRisk-polis", die speciaal is afgestemd op de behoeften van de ICT-sector. Dit complete pakket biedt u een speciale allround bescherming die alle relevante risicogebieden dekt.

Het bijzondere voordeel: de verzekering dekt bijvoorbeeld een bedrijfsonderbrekingsverlies tot 36 maanden, ongeacht of dit werd veroorzaakt door brand, leidingwater, storm, hagel, inbraak of overstroming. Het bedrijf krijgt de inkomsten terugbetaald die het normaal tijdens de stilstandtijd zou hebben verdiend. Het voordeel wordt verstrekt totdat de brutowinst die vóór het verlies gebruikelijk was, weer wordt bereikt.

In vergelijking met zijn concurrenten heeft hagebau Versicherungsdienst een beslissend voordeel - dit bedrijf is niet gericht op het maken van winst, maar op een evenwichtige prijs-prestatieverhouding en een eersteklas onafhankelijke service. Door de bonusuitkering via GFT ontvangt u een deel van uw verzekeringspremies terug op uw contracten met hagebau Versicherungsdienst.

 

Uw voordelen:

- Gratis risico- en behoeftenanalyse
- Bepaling van individuele verzekeringsbehoeften
- Vergelijking met bestaande verzekeringsdekking (doel/werkelijke vergelijking)
- Vergelijking van verzekeringskosten
- Voortdurend toezicht op de markt
- Verliespreventie: vrij risicobeheer
- Verwerking en afwikkeling van schadeclaims/monitoring van grote claims
- Jaarlijkse vergadering: ten minste eenmaal per jaar persoonlijke vergadering ter plaatse
- Informatie over wetswijzigingen en nieuwe verzekeringsmogelijkheden
- Toegevoegde waarde door het adviseren van uw medewerkers in de filialen
- Bijzondere voorwaarden voor alle zakelijke en particuliere risico's