INNOVATIEF CLOUD PBX FACTURERINGSPLATFORM

Asteria is een nieuw platform waarmee u, exclusief als GFT-lid, uw klanten Cloud PBX- en TC-producten van verschillende aanbieders kunt aanbieden en in uw eigen naam kunt factureren. Het softwareaanbod stelt u dus in staat uw bedrijf in deze groeiende, zeer dynamische omgeving te vestigen of uit te breiden.

 

Het hoogtepunt van het SaaS-pakket: u kunt via een centraal platform producten boeken voor uw klanten bij verschillende providers, hun gegevens beheren en de geleverde diensten automatisch factureren. Tot de eerste deelnemers behoren toonaangevende upstreamleveranciers zoals Alcatel-Lucent Enterprise, Kwebbl en Gn-Tel. Dit maakt het factureringsplatform uniek op de markt. In tegenstelling tot een conventioneel wederverkopersmodel kunt u als GFT-lid diensten selecteren die passen bij de individuele behoeften van uw klanten en zonder gebonden te zijn aan een of meer specifieke providers. Ook het directe klantencontact dat u in de loop der jaren hebt opgebouwd, blijft in uw handen.

 

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Zodra u bent ingelogd op Asteria, kunt u de gegevens van uw klanten aanmaken en deze configureren voor de producten van de verschillende upstream leveranciers volgens uw klantorder. U kunt ook uw bedrijfslogo uploaden en de kleuren aanpassen, zodat de facturen die het systeem via webportaal, e-mail of post aan uw klanten verstrekt, de uitstraling van uw bedrijf hebben.

 

AUTOMATISCH BEHEER EN FACTURERING

Asteria verwerkt gespreksgegevens van PBX-dienstverleners of SIP-providers als basis voor het variabele deel van de maandelijkse facturen. De facturering vindt plaats aan uw klanten tegen de door u vastgestelde prijzen. De facturering van diensten aan upstream leveranciers gebeurt op de gebruikelijke manier via GFT. Asteria levert u de factuurgegevens in FiBu-formaat, als FiBu-rapport en als SEPA B2B-domiciliëringsbestand. Voor de levering van het platform en de voortdurende ontwikkeling en het onderhoud ervan brengt GFT een kleine maandelijkse vaste vergoeding in rekening voor het gebruik van Asteria, evenals een kleine variabele factureringscomponent per consument.

 

FLEXIBELE, TOEKOMSTBESTENDIGE SYSTEEMSTRUCTUUR

Een van de belangrijkste technische en coördinatie-uitdagingen bij de ontwikkeling van Asteria was het verenigen van de heterogene processen en interfaces van de verschillende aanbieders in een uniform aanbod. Asteria werd bewust op een open manier ontwikkeld om in de toekomst gemakkelijk andere cloud/PBX-providers en hun producten aan het portfolio te kunnen toevoegen.

 

JURIDISCH

Het ontwerp, dat in overeenstemming is met de telecommunicatieverordening, staat onder toezicht van het VAF. Het opstellen van de tariefoverzichten wordt regelmatig onderzocht en gecertificeerd volgens de wettelijke voorschriften van de TKG en TTDSG. Bovendien gebruikt u de contractmodellen voor eindgebruikers voor telecommunicatiediensten (telefonie, internet) en SaaS (cloud PBX), die door het VAF worden opgesteld, gecontroleerd en bewezen.

 

Geïnteresseerd? Ga naar asteria.gft-eg.de voor meer informatie ( in duits )